Atenționare! Nicio lucrare (grafică, literară sau fotografică) nu poate fi preluată decât cu acordul artistei sau cu specificarea sursei! Reproducerea totală sau parțială a materialelor de pe acest blog este total interzisă. Preluarea lor fără acordul scris al autoarei se pedepsește conform Codului Penal și al legii 139/2010 privind drepturile de autor și a drepturilor conexe.

ATENȚIE!

Reproducerea totală sau parțială a materialelor de pe acest blog este total interzisă. Preluarea lor fără acordul scris al autoarei se pedepsește conform Codului Penal și al legii 139/2010 privind drepturile de autor și a drepturilor conexe.

2 comentarii la „Atenționare! Nicio lucrare (grafică, literară sau fotografică) nu poate fi preluată decât cu acordul artistei sau cu specificarea sursei! Reproducerea totală sau parțială a materialelor de pe acest blog este total interzisă. Preluarea lor fără acordul scris al autoarei se pedepsește conform Codului Penal și al legii 139/2010 privind drepturile de autor și a drepturilor conexe.

 1. Buna ziua,

  am cautat imagini cu Sf. Ap. Petru si Pavel, am gasit desenul facut de dumneavoastra, apoi am vazut si unele din celelalte desene, mi-au placut foarte mult si va felicit pentru ele. Va rog sa-mi spuneti daca pot folosi desenul cu Sf. Ap. Petru si Pavel pentru coperta unui calendar pentru Parohia Ortodoxa Romana dedicata Sf. Ap. Petru si Pavel & Sf. Ier. Spiridon, Nottingham & East Midlands, cu specificarea sursei, in cazul in care vor accepta si cei de la parohia respectiva. Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Apreciat de 2 persoane

  • Bună ziua,
   Vă mulțumesc din suflet pentru vizită și pentru aprecieri! M-aș bucura să folosiți desenul. Dacă albastru de pix nu este tocmai potrivit pentru calendar, desenul se poate edita, scoțându-se culoarea, în așa fel încât să rămână alb-negru! Pot face asta în câteva secunde, dacă îmi cereți! Spor în toate! Doamne, ajută!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s